Leiligheten er svært personlig innredet og avspeiler ierens lidenskap for å blande moderne kunst med afrikansk kunst og kultur.

 
 

I hjertet av bohemkvarteret Clichy i Paris

I inngangspartiet til bygningen fra 1902 i Clichy i det nordlige Paris blir gjestene møtt av synet av en praktfull trappeoppgang og like praktfull jernheis med knirkende skyvedører. I toppetasjen i leiligheten er det sjarmerende franske preget forsterket av buede døråpninger, stukkatur og typiske franske balkonger med fantastisk utsikt over horisonten bak hustakene.

Leiligheten, med sine åpne og luftige gulvflater og høye tak ligger i hjertet av bohemkvarteret Clichy i Paris. Den vakkert ornamenterte åpne peisen i stuen, sammen med stukkaturen, de franske balkongene og veggene i grå og varme jordtoner, skaper et varmt og personlig hjem som oser av parisisk sjarm.

Gammelt og nytt

I de romslige og åpne gulvflatene i entréen, stuen og spisestuen danner eikegulvet med hollandsk mønster et elegant fundament for både møbler og inventar og annen utrustning. Det renoverte og moderniserte kjøkkenet og soverommene har tradisjonelle plankegulv. Den kunstnerisk orienterte leilighetsinnehaveren elsker afrikansk og etnisk kunst og liker å blande gammelt og nytt og forskjellige stiler. Klassiske møbler i edeltre er kombinert med moderne møbler og møbler fra 1950-årene, noe som bidrar til å skape et sjarmerende og stilfullt miljø.