I sann mid-century-ånd er en Bubble lamp av George Nelson kombinert med en lenestol designet av Charles og Ray Eames.

 
 

Treet er stadig til stede

Dette huset ved USAs stillehavskyst i nordvest er bygd i 1950-årene og er omhyggelig renovert, noe som har skjøvet det tilbake i tiden og gitt det et autentisk utseende og en ekte følelse.

Trehuset har flere dører mot utsiden, noe som gjør at utendørsaktiviteter kan foregå i mange forskjellige omgivelser. Huset er en sann svir for alle som har et entusiastisk forhold til mid-century-epokens arkitektur, interiørdesign og møbelstil. Her finner du møbler fra 50- og 60-årenes mest anerkjente og feterte designere: Eames, Nelson, Bertoia, Saarinen og Jacobsen. Huset rommer en rekke forskjellige treslag: tak av douglasgran, restaurerte vegger av hemlokk, mørkbeisede eikegulv som dekker det meste av fellesarealet, et originalt kredensbord av japansk ask og kjøkkenskap
av bjørk. Resultatet er et varmt, behagelig og stilrent interiør.

Interiøret går hånd i hånd med arkitekturen

I sann mid-century-ånd er en Bubble lamp av George Nelson kombinert med en lenestol designet av Charles og Ray Eames. Den spesialdesignede og -bygde sofaen i allrommet og salongbordet av furu er kombinert med en 265-vegglampe, og en vintage lenestol (LCW-stol) i formpresset kryssfiner står foran den ubehandlede innebygde hyllen i hemlokk ved siden av peisen.En blanding av forskjellige spisestoler fra 50-årene er plassert rundt et solid spisebord av tre i kjøkkenet.

Den spesialdesignede og -bygde sofaen i allrommet og salongbordet av furu er kombinert med en 265-vegglampe, og en vintage lenestol (LCW-stol) i formpresset kryssfiner står foran den ubehandlede innebygde hyllen i hemlokk ved siden av peisen.